Zdravlje i ugodnost

Loading
loading..
zdravlje i ugodnost

Zdravlje i ugodnost

travanj 27, 2016
romanski
No Comments

Prilikom izrade projektnog rješenja Zelenog doma vođeno je računa o ugodi korištenja prostora i _zdravlju korisnika. Iz tog razloga korišteno je u svim prostorima prirodno osvjetljenje, prirodna _ventilacija, te visoki stupanj zaštite od buke iz vanjskog prostora.

man-person-cute-young

Svaka prostorija koja je namjenjena za boravak ventilirana je prirodnom ventilacijom te ima prirodno osvjetljenje. Ukoliko su prozori na osunčanoj strani, zaštićeni su pomičnim vanjskim žaluzinama. Prostori koji nemaju dovoljno prozorskih površina osvjetljeni su prirodnim svjetlom putem solarnih cijevi („solar tubes“).

Tehnološko rješenje Solar tube sa svojom naprednom tehnologijom nudi odlično osvjetljenje kroz cijeli dan, te vam omogućava prijenos najveće moguće količine sunčane svjetlosti s vašeg krova u unutarnje prostorije i izvrsno prirodno osvjetljenje od zore do sunčevog zalaska.

solatube3

Sve prostorije imaju troslojno izo staklo, koje pruža vrlo visoki stupanj zaštite od vanjske buke, što u kombinaciji sa prirodnom ventilacijom i svjetlom, osigurava vrlo ugodnu i zdravu atmosferu.

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background